Cégünkről

Utat adunk a jövőnek

Történetünk

Vállalkozásunk alapítója, Kalmár Imre 1987-ben váltott vállalkozói igazolványt, mint mezőgazdasági szolgáltató. Ezt a tevékenységet 1998-ig végezte. Ekkor tevékenységi körét kibővítette gépi földmunkák és közúti szállításra és még ebben az évben egyéni vállalkozását átalakította Kft-re. Így született meg az Agro-Szika Kft. ( Agro = mezőgazdaság a Szika= Szilágyi és Kalmár vezeték névből jött létre.) 2021-től Kalmár Imre gyermekei, Hajdú-Kalmár Krisztina és Kalmár Norbert veszi át az ügyvezetést, akik már több éve erősítették a családi vállalkozás csapatát.

 

Hajdú-Kalmár Krisztina
Kalmár Norbert

Az Agro – Szika Kft vezetősége kiemelt érdekelt félként kezeli a megrendelőket. A szervezet főcéljának tekinti a megrendelői igényeknek való megfelelést. A szolgáltatások minőségének nagy szerepe van a vevő megszerzésében illetve megtartásában, valamint a partneri viszony fejlesztésében.

Stratégiai céljaink

Cégünk mindennapi tevékenységét stratégiai céljainkhoz igazítjuk, melyek az alapítás óta meghatározzák döntéseinket.

Megrendelői igények maximális kiszolgálása

Korszerű, új technológiák alkalmazása a legmagasabb elvárásoknak megfelelően

Magas szolgáltatási minőség megtartása

Környezet védelme, a keletkezett veszélyes hulladékok szakszerű kezelése

Társaság kezelésében lévő eszközvagyon gazdaságossági követelményekkel összhangban álló működtetése, hasznosítása

Saját tulajdonú telephelyünkön megfelelő irodai és szociális helyiségek állnak rendelkezésre a munkatársak részére. A gépek, eszközök tárolására lehetőség van az udvaron illetve műhelyben. A gépek műszaki állapotát igyekszünk folyamatos karbantartásokkal és szerviz hálózattal megfelelő szinten tartani, hogy a megrendelések teljesítése ne ütközzön akadályokba ezzel párhuzamosan anyagi lehetőségek és a megrendelések függvényében folyamatosan igyekszünk a gépparkunk bővítésére és az elöregedett berendezések cseréjére.

2003 májusától alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001: 2001 szerinti minőségirányítási rendszert. Ezt a tanúsítást az auditálásra és tanúsítására vonatkozó TÜV CERT eljárás szerint hajtottuk végre, és rendszeresen felügyeljük. A tanúsítványt út- és vasúti alépítmények és gépi földmunkák végzésére alakítottuk ki.

Csapatunk

Az Agro Szika Kft. jelenleg 20 fő állandó alkalmazottal és saját gépparkkal végzi a munkálatokat az ország egész területén. A hatékony és minőségi munka érdekében a személyi állomány minden tagja megfelelő elméleti és gyakorlati képzésben részesül. Ez magába foglalja a minőségügyi oktatást és a munkakör betöltéséhez szükséges képzést. A Kft külsős szakértő bevonásával gondoskodik évente kötelező munkabaleset és tűzvédelmi oktatásról, melyen minden munkatársnak kötelező részt venni.

Szolgáltatásaink körét 2011- ben bővítettük.

Veszélyes hulladék kezelése, begyűjtése, szállítás és előkezelése

Engedély szám: PE/KTF/1816-9/2018.

Nem veszélyes hulladék kezelése, begyűjtése, szállítása és újrahasznosítása

Engedély szám: HB/10-KTF/06888-16/2016.

  • Hajdúbagosi 1- 2 számú homokbánya üzemeltetése
  • Anyagdepózásra illetve tárolásra több hektár terület áll rendelkezésre

Újrahasznosított anyagok 

  • Darált beton
  • Darált tégla
  • Rostált töltőanyag
Túl kicsi a készüléke felbontása!