Cégünkről

Utat adunk a jövőnek

Agroszika története

Vállalkozásunk alapítója, Kalmár Imre 1987-ben váltott vállalkozói igazolványt, mint mezőgazdasági szolgáltató. Ezt a tevékenységet 1998-ig végezte. Ekkor tevékenységi körét kibővítette gépi földmunka és közúti szállításra és még ebben az évben egyéni vállalkozását átalakította Kft-re. Így született meg az Agro-Szika Kft. ( Agro = mezőgazdaság a Szika= Szilágyi és Kalmár vezeték névből jött létre.) 2021-től Kalmár Imre gyermekei, Hajdú-Kalmár Krisztina és Kalmár Norbert veszi át az ügyvezetést, akik már több éve erősítették a családi vállalkozás csapatát.

Hajdú-Kalmár Krisztina
Hajdú-Kalmár Krisztina
Kalmár Norbert
Kalmár Norbert

Stratégiai céljaink

Cégünk mindennapi tevékenységét stratégiai céljainkhoz igazítjuk, melyek az alapítás óta meghatározzák döntéseinket.

Megrendelői igények maximális kiszolgálása

Korszerű, új technológiák alkalmazása a legmagasabb elvárásoknak megfelelően

Magas szolgáltatási minőség megtartása

Környezet védelme, a keletkezett veszélyes hulladékok szakszerű kezelése

Társaság kezelésében lévő eszközvagyon gazdaságossági követelményekkel összhangban álló működtetése, hasznosítása

Telephely és géppark

Saját tulajdonú telephelyünkön megfelelő irodai és szociális helyiségek állnak rendelkezésre a munkatársak részére. A gépek, eszközök tárolására lehetőség van az udvaron illetve műhelyben. A gépek műszaki állapotát igyekszünk folyamatos karbantartásokkal és szerviz hálózattal megfelelő szinten tartani, hogy a megrendelések teljesítése ne ütközzön akadályokba ezzel párhuzamosan anyagi lehetőségek és a megrendelések függvényében folyamatosan igyekszünk a gépparkunk bővítésére és az elöregedett berendezések cseréjére. Jelenleg a gépprak az alábbi tevékenységek ellátására alkalmas: gépi földmunka, mélyépítés, épületbontás, inert hulladékkezelés, szállítmányozás, agrotechnikai rekultiváció.

2003 májusától alkalmazzuk az MSZ EN ISO 9001: 2001 szerinti minőségirányítási rendszert. Ezt a tanúsítást az auditálásra és tanúsítására vonatkozó TÜV CERT eljárás szerint hajtottuk végre, és rendszeresen felügyeljük. A tanúsítványt út- és vasúti alépítmények és gépi földmunka végzésére alakítottuk ki.

Csapatunk


Az Agroszika jelenleg 20 fő állandó alkalmazottal és saját gépparkkal végzi a munkálatokat az ország egész területén. A hatékony és minőségi munka érdekében a személyi állomány minden tagja megfelelő elméleti és gyakorlati képzésben részesül. Ez magába foglalja a minőségügyi oktatást és a munkakör betöltéséhez szükséges képzést. Külsős szakértő bevonásával gondoskodunk évente a kötelező munkabaleset és tűzvédelmi oktatásról, melyen minden munkatársnak kötelező részt venni.

Szolgáltatásaink

Vállalkozásunk jelenleg az alábbi szolgáltatásokat kínálja: 

  • Mélyépítés (nagytömegű gépi földmunka, építési terület előkészítése)
  • Szállítmányozás (szóródó áru szállítás, nehézgép szállítás, közúti szállítás)
  • Épületbontás
  • Nem veszélyes hulladékkezelés (Inert hulladékkezelés)
  • Agrotechnikai rekultiváció
  • Bérbeadás
 

Olvasson a szolgáltatásainkról bővebben!

Túl kicsi a készüléke felbontása!